TC Woerden Jeugd groepstraining (min 6 pers)

TC Woerden Jeugd groepstraining (min 6 pers)

€ 153.00

Let op:! Dit betreft een voorinschrijving. De dag en tijd en faciliteit moeten nog bepaald worden. Bij een voorinschrijving betaald u ook pas nadat u definitief bent ingedeeld.

Let op:! Dit betreft een open lesprogramma. De dag, tijd en lesgroep moet nog bepaald worden. Dit betekent dat we indelen op basis van beschikbaarheid en niveau en dat we mogelijk moeten wachten op andere inschrijvingen voordat we kunnen starten. Bij het boeken van dit programma betaalt u ook pas nadat u definitief bent ingedeeld.

Dit programma van Groene Hart Tennis is bedoelt voor jeugdspelers die in een groep willen trainen.

De inhoud van de trainingen zijn zeer divers en wisselt per week waarbij we alle spelsituaties op een speelse manier (TennisKids principe) zullen doornemen

Ook ontwikkelen we zowel de singel- en dubbelspel vaardigheden. Omdat wij geloven dat iedereen andere wensen heeft, passen we onze trainingen altijd aan op de spelers waardoor we optimale ontwikkeling en plezier willen realiseren voor iedereen.

Overige informatie : 
* Seizoen bestaat uit totaal 17 weken op de all-weather banen van TC Woerden te Aert van Gelderstraat 3, Woerden.   
* Groepstraining indeling. We proberen zo veel mogelijk groepen te maken met 6 personen. De training duurt dan 50 minuten. 
* Indien we de groep starten met 7 of 8 personen dan zal de training indien mogelijk langer duren en zullen de kosten niet veranderen. Mocht het niet mogelijk zijn om de training langer te laten duren dan zal het lestarief aangepast worden. 
* Indien we de groep starten met minder deelnemers dan zal de les iets korter duren zonder dat de trainingskosten niet veranderen OF we zullen voorstellen om de training op 50 minuten te houden met bijbetaling per deelnemer. 
* Deelnemers zijn onder de 17 jaar
* O.l.v. een gediplomeerde tennistrainer
* Je moet lid zijn of worden van TC Woerden.
* Aanmelden als lid kan niet via Groene Hart Tennis maar loopt via TC Woerden. Zie: https://www.tennisclubwoerden.nl/page/2767/Formulieren
* De trainingen van dit najaarsseizoen starten in de week van 1 februari 2021 (week 5)
* In de schoolvakanties geven we geen reguliere training, tenzij er ingehaald moet worden en dit is afgestemd met de trainer.
* Zie ook de lesdata

 

Aantal

Aanvullende informatie

junioren (+1)
junioren geel (+4)
Nog niet bekend
Voorjaarsseizoen 2020 (+2)
in een groep
6 - 8
Nog niet bekend
17 Weken
Nog niet bekend
50 Minuten

Coach nog niet bekend